<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar/1931073962212314066?origin\x3dhttp://thpath-tothefuture.blogspot.com', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
Saturday, November 15, 2008
1. The person who tagged me is?
Ans:Minghui .

2. Your relationship with her/him is?
Ans: mommy and daughter .

3. Your five impression of her/him is?
Ans: funny and pretty .

4. The most memorable thing she/he had for you?
Ans: haha.idk

5. If she/he becomes your lover, you will?
Ans: sry.mommy won't like her own daughter .

6. If she/he becomes your lover, things she/he needs to improve on?
Ans: idk .

7. If he/she become your enemy how?
Ans: haha.sadd lor .

8. What is it you want to tell her/him now?
Ans: hello fren .

9. Your overall impression on her/him now?
Ans: sweet,pretty and funny lor .

10. How do you think people around you, will feel about you?
Ans: how i noe

11. The characters of yourself you love are?
Ans: idk .

12. For people who cares & likes you, say something to them.
Ans: Hello everyone -.-Choose 10 people to be tagged!
1. selene
2. yihua
3. brenda
4. mandy
5. litong
6. xueqi
7. minghui
8. jolyn
9. qiuheng
10. rachel

13. Who's no.6 having a relationship with? (xueqi)
Ans: 尼可乐思

14.If no.7 and no.10 are together, will it be a good thing? ( minghui and rachel )
Ans: they just fren fren nias .

15. What is no.2 studying about? (yihua)
Ans: studying about him .

16. When was the last time you had a chat with no.3?(brenda)
Ans: forget liao .

17. What kind of music no.8 likes?(jolyn)
Ans: all kinds ba .

18. Does no.1 have any siblings?(Selene)
Ans: 1 sis .

20. Will you woo no. 3?(brenda)
Ans: she is my da jie .

21. How about no.7?(minghui)
Ans: she is my mommy .

22. Is no.4 single? (mandy)
Ans: going to have state liao

23. What is the surname of no.5?(litong)
Ans: li .

24. What is the hobby of no. 10?(rachel)
Ans: idk .

25. Do no.5 & no.9 get along well?(litong and qiuheng)
Ans: ok ba.sort of good fren?

26. Where does no.9 live?(qiuheng)
Ans: i only noe is red colour de the flat .

27. What colours does no.4 likes?(mandy)
Ans: white ba?

28. What is no.10 doing now?(rachel)
Ans: heart bumping and breathing


Profile.

HELLO :D. I am behind you. Yes behind you.
Turn around, saw me? :P
I'm 13 year old going to 14, 12th August.
You can call me SANDRA, because that's my name ^^.
I play the Alto.Saxophone in OPWO.
I study in Orchid Park Secondary, 2A4



Tagboard.


Affilates.